Ергодизайн представи Колекция 2013/14

 

Мебелите с марка ЕРГОДИЗАЙН се предлагат на българския пазар от 1996 г. През всичките тези години компанията ни се утвърди, като символ на високо качество и неподправен мебелен дизайн. Продукцията ни е предназначена за активни и позитивни хора, взискателни към начина си на живот, търсещи трансформация на своя дом чрез стилни и вълнуващи решения, които същевременно не пропускат необходимостта от практични удобства като комфорт, ергономия и многофункционалност. Дори нещо повече, цялостната концепция на мебелните ни композиции е вдъхновена от принципите, върху които е изградена компанията. А именно – ЕНЕРГИЯ, или богатството от цветове, вдъхващи живот на иначе празните и монохромни пространства; ИНОВАЦИЯ – всяка произведена от нас мебел е облечена с нестандартни материали, в оригинални и секващи дъха съчетания; ДИНАМИЧНОСТ – постоянно усъвършенстваме и развиваме във времето моделите, така че да продължават да изненадват приятно всеки един наш клиент; ЕМОЦИЯ. Защото мебелите ни разказват истории. Нюансите и съчетанията на детайлите могат визуално да ви напомнят за отминали преживявания, да ви отнесат в далечни страни и екзотични места, а смесени с разнообразни LED цветове – дори в непознат и магичен паралелен свят.

Всички тези качества на нашите продукти може да усетите, разглеждайки новия ни каталог за 2013-14 година. От традиционното до модерното, Ви предлагаме подбрана селекция от най-новите световни тенденции в областта на интериорния дизайн, както и многобройни възможни комбинации от абстрактни форми, дамаски и аксесоари. Избягайте от еднообразието в дизайна и заповядайте при нас!

 

Някои от акцентите в новата колекция:

Спален комплект Мистик съчетава в себе си лукса на гланцирано бяло и екзотичен MDF с естествен фурнир. Ажурените елементи на естественото дърво присъстват във всеки модул на модела, в два варианта за избор на цвят фурнир – зебрано и махагон. Спалният комплект включва легло с повдигащ механизъм и ламелна рамка, две нощни шкафчета и гардероб с две плъзгащи се врати. Тайнствен и загадъчен Мистик е една харизматично, съвременно речение за модерния човек:

Латина представя смели съчетания от динамични линии и интарзии, пресъздаващи екзотичните чувствени и огнени ритми на латиното. Сиянието на светлината вградена в борда на леглото носи усещане за веселие, безгрижие и свобода. Чрез дистанционното управление, Вие бихте могли да контролирате степента на осветеност на спалнята. Дистанционното управление е практично и предлага три независими канала, управляващи и други ваши светлинни източници (например стояща или нощна лампа). Цената на вграденото LED осветление могат да бъдат в пет цветови разновидности – червен,син, зелен, жълт и бял. Спалният комплект включва гардероб с плъзгащи врати и огледало, легло с вградено LED осветление, повдигащ механизъм и ламелна рамка, както и два броя нощни поставки:

Спален комплект Антик е съзвучие от меки натурални дървесни тонове на автентичен старинен декор в съчетание на нежно бяло. Умелата комбинация на няколко важни компонента в едно го прави предпочитан сред съвременните градски интериорни решения. Леглото е с ергономична, изцяло та

Диван с лежанка, ъглови легла и спалня с нощни поставки, съчетани в един продукт. Мултифункционалната мека мебел Туист ще ви предложи всичко, от което имате нужда. Моделът е оборудван с два висококачествени матрака, поставени върху подматрачните ламелни скари, което ви гарантира комфорт, както в легнало, така и в седнало положение на тялото. Матраците се повдигат посредством газови механизми, позволявайки ви да използвате пространството под тях като ралка. Калъфите, както и на двата матрака, така и на възглавниците могат да се свалят и да се изперат, или почистят чрез химическо чистене.

С модулна мека мебел Прима ще преоткриете значението на думата „комфорт”. Моделът е проектиран така, че да ви гарантира максимална релаксация във всеки един момент. Модулът с две места може да бъде оборудван със стабилен разгъваем механизъм, който лесно го превръща в удобно легло за двама. Седалката на фотьойла се повдига, позволявайки пространството под нея да бъде използвана като ракла. Калъфите на всички седалки и облегалки могат да се свалят, което позволява да бъдат изпрани или почистене чрез химическо чистене.

Компактен и мултифункционален модел Лего е удачният избор за малки пространства, при които всеки сантиметър е от значение. Лего се вписва перфектно в детската и младежка стая. Диванът се превръща в единично легло без да променя габаритните си размери и без да се налага да размествате мебелите около него. Табуретката в комплекта позволява превръщането на всяка една от седалките в лежанка за релаксация. Седалките се издърпват напред позволявайки ви да използвате пространството под тях като ракла.