Каталог 2016/17: Ергодизайн внесе редица подобрения в актуалните си модели

Клиентът е необходимият коректив, чрез който променяме продуктите и работата си към по-добро. Вслушвайки се във Вашите желания и забележки, открихме много нови възможности как да пренесем популярни и добре продавани наши модели от близкото минало, превърнали се тогава в символ на лукс и качество, в днешни дни, като напълно да успяват да отговарят на съвременните Ви изисквания за все повече удобство и уют. Днес внасяме редица подобрения в досегашните ни модели, които са не просто преработки, а реално потвърждение на нашата отдаденост към обратната връзка с Вас, така че да имаме възможност да Ви предложим каталог с наистина актуални решения за Вашия дом.
 
Какво е различното?
 
Спалните комплекти АНТИК, БЕЛЛА, ЛЕВИТА, АКВАМАРИН и УЕЙВ са окомплектовани с нови варианти на гардероби с плъзгащи врати, които не изискват допълнително пространство за отварянето им. В новия каталог се предлагат с различни височини, ширини и конфигурации на вътрешното разпределение. Опционално към гардероба се предлагат скринове, допълнителни рафтове и механизми.
 
Antique-novina
 
Тапицираното легло ФЕЕРИЯ вече може да изработено с кожа и дамаска от мострениците на Ергодизайн, а не само в двата налични дизайна на дамаска от Каталог 2015.
 
feery_ovina
 
Вслушахме се и във Вашите коментари за масивната основа на диван ГАЛЕРА, като вече може да бъде поръчана в изработка от кожа, така че да не си удряте краката в твърдо и да седи по-уютно и комфортно във Вашия хол.
 
galera-novina
 
Модел МАРАБЕА е освежен в нова цветова комбинация, която може да видите на страниците на актуалния ни каталог.
marabea_ovina