“Не следваме тенденции, а създаваме такива” – Колекция 2016/17 е вече тук!

Щастливи сме не само да Ви ги представим, но и да Ви подарим емоцията, с която продуктовите ни дизайнери – Петър Петров и Гергана Андреева са ги проектирали и реализирали. “Je ne sais quoi”, или както казват във Франция “неописуемо качество, което отличава”. Всяко едно от новите ни предложения е синоним за върховенство в дизайна и отразява началото на тенденция. 9 нови модела, 9 заявки за абсолютен хит, които ще събудят неимоверен интерес сред любителите на интериорния дизайн и търсачите на модерни и функционални решения за техния дом.
 
Горди сме да Ви презентираме дългоочаквания от всички Каталог 2016/17, включващ 8 нови спални и 1 нов модел мека мебел, както и подобрения на 8 от досегашните ни продукти.
 
N1atlas
 
Флагманът на новата ни колекция е забележителен. Спалня АТЛАС впечатлява с високата си тапицирана табла и широки обеми, които предоставят удобно място за Вас и цялото Ви семейство. Моделът е сантиментална алхимия на минало и настояще, изразена в изчистени, геометрични линии и разкошни детайли. Модерната интерпретация на характерни мотиви от мебелния дизайн пренасят модела към категорията “класика на бъдещето”.
 
N1nordic
 
Младежко допълнение, на което не можеш да устоиш е НОРДИК. Скандинавско минималистичната и изчистена от излишни детайли линия привидно предразполага към пълно спокойствие, но същевременно стимулира подсъзнанието към игривост и бунтарство. NORDIC e артистичен модел за младежи и хора с младежки дух, отворени за нестандартни преживявания.
 
N3bianca
 
А какво ще кажете да се събуждате с усмивка на лицето всяка сутрин, преживяли нещо наистина забележително в съня си. La dolce vita! БИАНКА е изпълнено условие за една истински пълноценна почивка. Мирисът на дърво, приятната и ненатрапчива цветова комбинация, удобството с което те обгръща мекотата на тапицираната табла, те приканват просто да се настаниш…и да се наспиш! Смесицата от модерни и класически детайли внасят в дома неповторимо усещане за многообразие и уют.
 
N4duet
 
Находчиво решение е ДУЕТ. Мека мебел в хармонична цветова комбинация, предлагащ собствена индивидуалност за всеки член от семейството. Подреди по свой вкус, седни където пожелаеш – DUET е история за любов, въпреки различията в характерите. Моделът е удобно допълнен с механизъм за сън и функционални ракли, които ще поместят всички ваши завивки, спално бельо или други вещи.
 
N5flamingo
 
Спокойствието Ви е винаги гарантирано! ФЛАМИНГО е семейна спалня, в която ще намерите оазис на така нужния релакс след дълъг работен ден. Моделът е прецизно изработен с висококачествена тапицерия, която можете да “съблечете” при необходимост от изпиране или почистване, а допълнителното чекмедже е истински герой, който ще ви спаси от всекидневната суматоха.
 
N6grace
 
Реализирахме и спалня, която да отговори на взискателния вкус на всеки доминиращия индивидуалист. Артистичният дизайн на ГРЕЙС отзивчиво се комбинира с цветовия интериор на всеки дом, внасяйки луксозно впечатление. Усмивката на кралско събуждане в нейните покои гарантира 24-каратово величие във вашето ежедневие.
 
N7sense
 
Ключов наш модел е вдъхновен от естествената красота на формите в природата. Кривите детайли, използвани за първи път в мебел на пазара, придават разчупеност и артистичност, и пренасят дома от традиционните рамки на кубичните остри форми в пространство на топлина, домашен уют и спокойствие. Спалня SENSE е иновация в мебелния дизайн, която има за мисия да върне класическия чар на дома като място за почивка, където човек може да отдъхне от забързаността на съвременното ежедневие.
 
N8helena
 
Представяме Ви и ХЕЛЕНА, името на истинската красота, за която всяка титанична битка си струва. Спалня, толкова прелъстяваща и отвличаща Ви от ежедневието, в която ще преживеете всеки момент на блажено спокойствие. Тапицирана с висококачествен текстил – луксозна дамаска с невероятна мекота и устойчивост на износване, Хелена е изящество във всеки детайл. Драматична, прелестна, вечна….победата е във вашите ръце.
 
N9stochholm
 
За всички от Вас, които са почитатели на високите тапицирани спални. СТОКХОЛМ е с височина от 57 см, с висока удобна табла и съчетава основа, матрак и топ матрак с мемори пяна в истински комфортна система за сън. Модел от висок клас, вписващ се идеално в по-големи помещения.
 
Разпространението на каталога в дистрибуторската ни мрежа започва на 1 април. Активни за преглед на сайта са всички нови модели.