Ергодизайн представи нов модел диван от естествена кожа

Неконвенционалният дизайн и луксозни материали придават на диван Галера отличителен характер. Изработката, съчетаваща техники неподвластни на времето, превръща всеки детайл в символ. Тапициран в естествена кожа, моделът е с обемисти седалки и удобни подглавници, за да можете да потънете в съвършения комфорт.

Дървената основа е до пода, като по този начин не позволява навлизането на прах под дивана и същевременно е устойчива на удари и надрасквания. За да се постигне старинен ефект, дървесината е обработена по стара технология с натурален пчелен восък, без да се използват вредни за здравето синтетични лакове и разтворители. Предлагат се 6 различни цвята на дървесината.

Калъфите на седалките, облегалките и подглавниците позволяват да бъдат свалени, за да бъдат изпрани, почистени чрез химическо чистене или заменени с нови.

Задната част на седалките и облегалките е изработена от високотехнологична, дишаща 3D мрежа. Това позволява постоянна вентилация на свеж въздух във възглавниците, което предотвратява развитието на акари и плесени в пълнежа. Дишащите седалки и облегалки остават меки и комфортни дори когато са изработени от естествена кожа.

Диванът се предлага със здрав и удобен, двойно сгъваем механизъм за сън, изработен от метални тръби с диаметър 3 cm и здрави, дървени, подматрачни ламели.

Табуретката може да бъде позиционирана като лежанка вляво, лежанка вдясно или като отделен модул за сядане. Когато табуретка се отдели от дивана, се освобождава допълнително място за сядане. Седалката на табуретката се повдига и вътрешният и обем се използва като ракла.