МЕБЕЛИ ЗА СПАЛНЯ

Уникалната комбинация от креативни дизайнерски идеи и практични функционални решения. Огромно разнообразие на тъкани, плоскости и размери съобразени с индивидуалните потребности на всеки наш клиент.

Мебелите за спалня обикновено се състоят от легло, гардероб, скрин ... тоалетка. Но Ergodesign® превръща това банално изброяване на мебелите за спалня в хармония от форми и цветове, които преобразяват вашето спално пространство завинаги.

 

Какво отличава нашите висококачествени Ergodesign® легла от множеството конвенционални легла? Просто казано: уникалната комбинация от креативни дизайнерски идеи и практични функционални решения, също така огромно разнообразие на тъкани, плоскости и размери съобразени с индивидуалните потребности на всеки наш клиент.

За изработване на гардеробите Ergodesign® използваме материали на Egger®  и Hettich®. Всичките ни гардероби можете сами да проектирате през 1 см. на височина и ширина.


Мебелите за спални Ergodesign® предлагат елегантни и интересни решения за домашният ви интериор без да губят поглед от съществени аспекти като нуждата от практично оборудване и издръжливост. Ето защо мебелите за спалня в нашата колекция са удобни, ергономични и многофункционални.

Виж повече
Изчерпан